Sesiune foto nou nascut

Tot mai multi parinti isi doresc o sesiune foto nou nascut. Adevarul este ca oricat de performant ar fi telefonul tau, sau poate ai un aparat bun, fotografiile de acasa nu vor semana nici pe departe cu cele facute la studio de un fotograf de nou nascut.

Daca nu iti doresti sa vii la studio, poate preferati genul lifestyle, putem face o sesiune la voi acasa (detali mai jos )

Sesiune foto nou nascut de studio

Daca vrei fotografii fine art, facute cu lumina potrivita, unghiuri atent studiate si avantajoase atat pentru bebe cat si pentru parinti, recuzita speciala … atunci aceasta sesiune foto de nou-nascut este pentru tine. Stiu ca pentru o proaspata mamica este un efort suplimentar sa vina la studio, dar hei! ce nu facem noi pentru puii nostri? In plus, este o ocazie buna si pentru tine sa te aranjezi un pic si sa vezi ce frumoasa esti ca proaspata mamica.

Ce trebuie sa stii despre sesiune foto nou nascut de studio:

  • se recomanda sa aiba loc in primele doua saptamani de viata ale bebelusului, cel mai bine intre 6-12 zile. Este perioada in care bebelusii inca dorm mult si profund si pot fi asezati in pozitiile specifice unei sesiuni foto.
  • daca se depaseste acest interval “de aur”, sesiunea foto poate avea loc, dar este posibil ca bebe sa se trezeasca des, sau sa nu doarma, si anumite pozitii sa nu poata fi realizate.
  • Infasatul se practica dintotdeauna. Este cea mai rapida si sigura metoda de a linisti si adormi bebelusii, n special pe cei agitati. Modul in care se face la studio imita pozitiile naturale din burtica mamei, de aceea stransoarea le readuce starea de siguranta.

Sedinta foto nou nascut lifestyle

Daca nu iti doresti sa vii cu bebelusul intr-un mediu strain, sa iesi cu el atat de repede din casa si vrei o sedinta foto nou nascut relaxata, atunci poti sa faci o sedinta foto de bebelusi de tip lifestyle, la tine acasa. Vei avea niste amintiri unice cu voi, asa cum ati fost in primele zile.

Ce trebuie sa stii despre sedinta foto nou nascut lifestyle:

  • dureaza aproximativ o ora si jumatate
  • se face acasa la voi, fara recuzita, posibil cu un wrap/costumas adus de mine
  • acest gen de sesiune  este gandit sa surprinda copilul si interactiunea cu familia cat mai natural, nu se vor face posinguri de studio, fotografiile se vor face in stilul familiei voastre.
  • poate avea loc oricand in prima luna a bebelusului
Detalii si rezervari AICI