PRET SESIUNE FOTO COPII / FAMILIE

Copii cresc … atat de repede…. Fiecare etapa din viata sa, mai ales la varste mici, merita pastrata cu o sesiune foto copii.

Sesiunile foto copii / familie pot fi dedicate bebelusului mai mare de 3 luni,  aniversare de 1, 2 anisori, de familie, daca va doriti imagini impreuna.

Nu exista taxe suplimentare pentru familiile cu mai multi copii.

Baby – 650 RON

  • 20 imagini finale editate
  • Fotografii cu bebe si de familie. Nu este taxa extra pentru familiile cu mai multi copii.
  •  Studioul pune la dispozitie tinute pentru copii de bebelus si pentru mamica, daca se doreste.

Durata sesiune – aproximativ 45-60 minute.
Fotografii suplimentare: 15 lei/buc

EXTRA:  Album 20×20 cm, 10 file (20 pagini), coperta piele eco/textil – 250 lei

Rezerva acum

My Birthday / Smash the Cake / Funny bath (poze in cadita) – 650 RON

  • 20 imagini finale editate
  • fotografii cu bebe si de familie. Nu este taxa extra pentru familiile cu mai multi copii.
  • doua decoruri pentru copil, doua tinute. Fotografiile de familie se vor face pe fundal simplu. Studioul pune la dispozitie tinute pentru copii de 1-2 luni si pentru mamica, daca se doreste.

Durata sesiune – aproximativ 60-90 minute.
Fotografii suplimentare: 15 lei/buc

EXTRA:  Album 20×20 cm, 10 file (20 pagini), coperta piele eco/textil – 250 lei

Tortul nu este inclus in pret.

Rezerva acum

Kids (copii peste 3 ani)   – 600 RON

  • 20 imagini finale editate
  • fotografii cu copilul si de familie. Nu este taxa extra pentru familiile cu mai multi copii.
  • un decor pentru copil, fundal simplu pentru fotografiile de familie.
  • Nu ofer tinute copiilor, doar mamicilor daca doresc ceva anume din garderoba studioului.

Durata sesiune –  60 minute.
Fotografii suplimentare: 15 lei/buc

EXTRA:  Album 20×20 cm, 10 file (20 pagini), coperta piele eco/textil – 250 lei

Rezerva acum

Pretul unei sesiuni este format din manopera fotografului si numarul de imagini editate corespunzator fiecarui pachet ales. Dupa sesiune veti primi o galerie de imagini needitate din care veti alege fotografile pe care le doriti pentru editare. Timp de livrare: 4 saptamani de la data primiri selectiei.

Puteti alege numarul din pachet sau extra, daca doriti mai multe editate. Exista posibilitatea de a  cumpara toata galeria needitata la pretul de 300 lei. Daca decideti sa achizitionati toata galeria, aceasta este supusa unei conditii: fotografiile cu acest edit minimal nu vor fi publicate pe retele sociale.

Tort Smash the Cake : Nu este asigurat de studio, va pot recomanda furnizori care sa il faca special pentru bebe, cu produse bio, fara zahar etc.

Tinute copii: Pentru copii micuti, pana la 1-2 an, studioul asigura hainute la cererea parintilor. Sincer vorbind, va recomand maxim sa aveti in vedere hainutele voastre, mi se par mult mai reprezentative pentru o familie decat tinute de imprumut de la studio. Pentru parinti (frati mai mari): Pentru fotografiile de familie, recomand haine uni, asortate. Pot fi si tricouri cu maneca scurta, albe, negre, culori pastel. Pentru baietei haine uni, tricourile cu desene mari, scrisuri, dungi etc arata urat in fotografii. Pentru fetite, rochita sau tinuta smilara in culori deschise, pastel. Evitati sclipici, culori tari, stridente. Pentru mama se recomanda o coafura lejera, un machiaj discret.

Lumina de studio: daca sunteti ingrijorati de faptul ca se foloseste blit, as vrea sa va spun ca acesta nu este direct in ochii copilului, nu este la intensitate mare, si lumina este filtrata/ difuzata prin octobox si grid, deci nu creaza probleme

Albumele incluse in oferta pot avea pe coperta o grafica, un text, sau se poate opta pentru coperta simpla. Pentru alte tipuri de albume / printuri / tablouri, va pot trimite oferta .