PRET SESIUNE FOTO COPII

Copii cresc … atat de repede…. Fiecare etapa din viata sa, mai ales la varste mici, merita pastrata cu o sesiune foto copii. Pe masura ce creste va avea expresii si grimase noi, primul dintisor, va face primul pas.

Peste ani va veti uita impreuna la aceste amintiri minunate.

Mini – 400 RON

20 imagini finale editate

fotografii cu copilul si parintii

un fundal pentru copil, o singura tinuta.

Durata sesiune – aproximativ 30-40 minute.
Fotografii suplimentare: 10 lei/buc

Aceasta sesiune nu poate fi de tipul Smash The Cake.

Rezerva acum

Standard – 550 RON

  • 30 imagini finale editate
  • fotografii cu copilul si parintii
  • doua fundaluri pentru copil, doua tinute.

Durata sesiune – aproximativ 40-60 minute.
Fotografii suplimentare: 10 lei/buc

Aceasta sesiune poate fi Smash the Cake.

Rezerva acum

Premium – 750 RON

40 imagini finale editate

fotografii cu copilul si parintii

doua fundaluri pentru copil, trei tinute.

Album 20x20cm, 15 pagini si coperta piele eco

Durata sesiune – aproximativ 60-90 minute.
Fotografii suplimentare: 10 lei/buc

Aceasta sesiune poate fi Smash the Cake. 

Rezerva acum

Fotografiile needitate nu se livreaza catre client. Veti primi doar acele fotografii pe care le-ati ales pentru a fi editate.

Sedinta foto lifestyle – 650 RON
1.5 ore in locatie
70 fotografii editate natural
si un tablou pe lemn 20×30 cm, la alegere

Tort Smash the Cake : Nu este asigurat de studio, va pot recomanda furnizori care sa il faca special pentru bebe, cu produse bio, fara zahar etc.

Tinute copii: Pentru copii micuti, pana la 1 an, studioul asigura hainute la cererea parintilor. Sincer vorbind, va recomand maxim sa aveti in vedere hainutele voastre, mi se par mult mai reprezentative pentru o familie decat tinute de imprumut de la studio. Pentru parinti (frati mai mari): Pentru fotografiile de familie, recomand haine uni, asortate. Pot fi si tricouri cu maneca scurta, albe, negre, culori pastel. Pentru baietei haine uni, tricourile cu desene mari, scrisuri, dungi etc arata urat in fotografii. Pentru fetite, rochita sau tinuta smilara in culori deschise, pastel. Evitati sclipici, culori tari, stridente. Pentru mama se recomanda o coafura lejera, un machiaj discret.

Lumina de studio: daca sunteti ingrijorati de faptul ca se foloseste blit, as vrea sa va spun ca acesta nu este direct in ochii copilului, nu este la intensitate mare, si lumina este filtrata/ difuzata prin octobox si grid, deci nu creaza probleme

Albumele incluse in oferta pot avea pe coperta o grafica, un text, sau se poate opta pentru coperta simpla. Pentru alte tipuri de albume / printuri / tablouri, va pot trimite oferta .