PRET SEDINTA FOTO NOU-NASCUT

Timpul trece intr-o clipa, bebelusul tau creste, trasaturile unice primelor zile se modifica cu repeziciune. O sedinta foto de nou-nascut va ajuta sa pastrati aminitirile acestei perioade intr-un mod unic. Programeaza o sedinta foto pentru puiul tau, fotografiile si albumul le vei privi cu dragoste toata viata.

Mini – 500 RON

10 imagini finale editate, o compozitie digitala inclusa in cele 10 pentru cine doreste (cu aripi de inger, interior, doar cu bebe)

Sunt incluse fotografii cu bebelusul si de familie.

In varianta Mini se lucreaza doar cu bebe infasat, 2 culori la alegere.

Durata sesiune – aproximativ 2 ore.

Fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Compozitie extra: 50 lei/buc

 

Rezerva acum
Standard – 650 RON

20 imagini finale editate, o compozitie digitala inclusa in cele 20 pentru cine doreste (cu aripi de inger, interior, doar cu bebe etc)

Sunt incluse fotografii cu bebelusul si de familie.

In varianta Standard se lucreaza cu bebe infasat, 2-3 culori la alegere si un costumas. Pozitiile lucrate in costumas depind exclusiv de bebe, daca doarme bine si cum este confortabil.

Durata sesiune – aproximativ 3 ore

Fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Compozitie extra: 50 lei/buc

Rezerva acum
Premium – 1000 RON

30 fotografii finale editate, o compozitie digitala inclusa in cele 30 pentru cine doreste (cu aripi de inger, interior, doar cu bebe)

In varianta Premium se lucreaza cu bebe infasat, 2-3 culori la alegere si un costumas. Pozitiile lucrate in costumas depind exclusiv de bebe, daca doarme bine si cum este confortabil.

Album 20x20cm, 15 pagini si coperta piele eco

Fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Compozitie extra: 50 lei/buc

Rezerva acum

Pretul unei sesiuni este format din manopera fotografului si numarul de imagini editate corespunzator fiecarui pachet ales. Dupa sesiune veti primi o galerie de imagini needitate din care veti alege fotografile pe care le doriti pentru editare. Timp de livrare: 4 saptamani de la data primiri selectiei.

Puteti alege numarul din pachet sau extra, daca doriti mai multe editate. Exista posibilitatea de a  cumpara toata galeria needitata la pretul de 300 lei. Daca decideti sa achizitionati toata galeria, aceasta este supusa unei conditii: fotografiile cu acest edit minimal nu vor fi publicate pe retele sociale.  

  • Sedinta foto nou nascut se realizeza ideal in jurul varstei de 14 zile. In aceasta perioada bebe doarme mult si adoarme usor. Dar, chiar daca s-a depasit aceasta fereastra, sesiunea este realizabila, in anumite conditii pe care le discutam impreuna.
  • Nu renuntati/ amanati daca vi se pare ca bebe nu are o piele perfecta. Sa va spun un secret: majoritatea nu au. Fotografiile trec printr-un proces exensiv de editare, se lucreaza asupra pielii.
  • Lumina de studio: daca sunteti ingrijorati de faptul ca se foloseste blit, as vrea sa va spun ca acesta nu este direct in ochii copilului, nu este la intensitate mare, si lumina este filtrata/ difuzata prin octobox si grid, deci nu creaza probleme
  • La sedinta foto nou-nascut copilul va fi infasat, se vor folosi materiale moi, tehnicile de infasare/pozitionare imita pozitia copilului in burta, sunt comode si relaxante pentru ei.
  • Nu va pot garanta anumite pozitii sau costumase ale bebelusului in fotografii. Va spun sincer, nu cu toti se lucreaza la fel, depinde enorm cat de calm e bebe, cat doarme, cat e de sensibil la atingere etc.
  • Temperatura din studio este cca 24 grade, dar langa copil, in zona de shooting, la cerere (unii prefera sa nu fie foarte cald) avem aeroterma.
  • Ce aduceti la voi: pampers, aleza pentru schimbat copilul, suzeta daca folositi. Puteti sa va luati si ceva de schimb, daca se va face foarte cald, posibil sa transpirati.
  • Pentru parinti (frati mai mari): Pentru fotografiile de familie, recomand haine uni, asortate. Pot fi si tricouri cu maneca scurta, albe, negre, culori pastel. Fratii mai mari: pentru baietei haine uni, tricourile cu desene mari, scrisuri, dungi etc arata urat in fotografiile cu bebe. Pentru fetite, rochita sau tinuta smilara in culori deschise, pastel. Evitati sclipici, culori tari, stridente. Pentru mama se recomanda o coafura lejera, un machiaj discret.
  • La 5 minute de mers langa studiou avem un loc de joaca, daca veniti cu un copilas mai mic care cu siguranta nu va avea rabdare pana terminam sesiunea, taticul poate va vrea sa petreaca ceva timp acolo.

Albumele incluse in oferta pot avea pe coperta o grafica, un text, sau se poate opta pentru coperta simpla. Pentru alte tipuri de albume / printuri / tablouri, va pot trimite oferta .