Fotograf de botez Bucuresti

Sa fii fotograf de botez nu este asa simplu cum pare. Fotoreportajul de la biserica implica atentie, viteza de reactie (ajuta mult si experienta, dupa o vreme un fotograf stie slujba pe dinafara). Este vital sa stii momentele, sa ai rabdare, sa stii cand iti poti indrepta atentia si asupra celorlalti participanti, fara sa se piarda momentele importante pentru bebelusi.

Rezultatul final depinde mult de doi participanti esentiali: bebe si preot. Un bebelus prea mic, nelinistit, flamand, imbracat incomod este posibil mult, un preot grabit, fara empatie pentru copii, nu va da ocazia realizari unor fotografii memorabile.

In caz ca te intrebi ce varianta din oferta ti s-ar potrivi, am cateva sugestii pentru tine:

  • opteaza pentru prezenta fotografului acasa, inainte de slujba, daca programul iti permite. Putem realiza cateva portrete dragute cu copilul si cu voi, plus un mic fotoreportaj la pregatiri. Mai ales daca nu doresti prezenta fotografului la restaurant, posbil ca la biserica bebe sa fie agitat sau adormit, si nu se stie daca va coopera pentru cateva fotografii frumoase de familie. Nu te gandi ca poate nu ai timp sa faci curat, sau casa nu este “de revista”, gasim noi un coltisor unde sa iasa fotografii frumoase. Importanti sunteti voi!
  • daca alegi doar prezenta fotografului la biserica, acolo vom face si pozele de grup, si eventual cateva cadre de familie. Putem sa mergem pentru aceste poze si in alta parte (gen un parc), cu conditia ca aceasta locatie sa fie foarte aproape de biserica.
  • daca ai o petrecere mica, dar iti doresti poze cu tortul, poti aranja cu cofetaria sa il aduca la restaurant mai repede, si chiar daca ai optat pentru varianta cu 3 ore incluse, putem face dupa aperitiv pozele cu tortul.